GESTIÓ D’EXTRAESCOLARS

Reinventem les extraescolars!

El curs 2019-20 va ser molt difícil per culpa de la COVID-19. Amb les extraescolars vam patir molts canvis, comunicacions constants, activitats que no es podien fer, pèrdua de diners i de temps tothom…

Externalitzem les Extraescolars!

Aquest nou curs 2020-21 hem volgut millorar i aprendre del què ha passat! Hem demanat a +KLLEURE, una empresa local amb experiència a moltes altres escoles i casals, que gestioni les nostres extraescolars. No només s’encarreguen fer les activitats i la gestió administrativa; sinó que també estan al dia de totes les noves restriccions i normatives perquè i l’AMPA i els alumnes estiguem coberts i al dia.

Bons professionals amb empenta que tenen moltes ganes de fer les coses bé i tirar endavant!

Com funciona?

Tal com s’ha anat fent els darrers cursos, els infants que vulguin participar en les extraescolars hauran de ser socis de l’AMPA. Aquest curs les activitats extraescolars són organitzades per l’AMPA però gestionades per l’empresa +klleure Serveis Educatius, Esportius i de Lleure. Les inscripcions s’han de fer des a partir de l’enllaç que trobareu al menú de la web de l’AMPA.

En l’oferta d’enguany es recull la continuïtat de les activitats que s’han obert el curs 2019-20 a més a més d’un seguit d’activitats noves. Malgrat el nostre esforç per combinar espais, interessos i dies, si observeu que us aniria bé fer una activitat proposada en un dia no previst, podeu demanar-ho a l’AMPA per correu electrònic. Si la proposta és viable i s’aconsegueix tenir un mínim d’interessats, intentarem oferir-la.

L’equipament de futbol pels partits és comprarà (en cas de no tenir l’equipació dels altres anys) quan s’iniciï la lliga del Jespe. Els mallots i vestuaris per les actuacions finals de dansa, rítmica, patinatge i teatre us informarem al tercer trimestre.

La majoria de les activitats extraescolars són en horari de 17.00 a 18.30 hores (30 minuts d’acollida per berenar i 60 minuts d’activitat específica).

Agraïm la facilitat que ens dóna l’escola any rere any, cedint-nos les seves instal·lacions per portar les extraescolars a bon terme.

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès. Ens sentim orgullosos d’allò que estem fent plegats.

La Junta de l’AMPA i +KLLEURE.

Menú