PROMOACCIÓ EMPRESES

PLANTEJAMENT

Ets pare o mare de l’escola Vedruna Sant Elies? Tens una botiga o empresa i vols oferir avantatges per al pares, alumnes i mestres de l’escola? Cedim aquest espai a les empreses que vulguin col·laborar amb l’AMPA Vedruna Sant Elies i oferir descomptes o ofertes concretes als membres de la comunitat educativa.

A QUI VA DIRIGIT

A totes les empreses de pares i mares de l’escola que vulguin col·laborar i promocionar els seus productes. Han de ser ofertes exclusives per als membres de la nostra escola. No s’hi val a oferir productes ja promocionats en altres llocs i per a altres clients. Cal que sigui una acció només dirigida a la nostra escola: la comunitat Vedruna Sant Elies.

TINC UNA EMPRESA. COM FAIG ARRIBAR LES PROMOCIONS

Per sol·licitar de ser inclòs en aquest llistat de promocions cal enviar un correu a l’adreça de l’AMPA (coordinadora@ampavedrunasantelies.cat) amb la promoció que es vol oferir, amb informació específica dels productes o serveis promocionats, la data final de l’oferta i a qui va destinada (pares, alumnes, mestres o a tots). També cal adjuntar-hi el logotip de l’empresa i el web (si en té).

OBJECTIU

El que es pretén és que qualsevol persona membre d’aquesta escola es pugui beneficiar econòmicament de la compra de productes o serveis a preus especials. També que els pares que tinguin empreses i productes per oferir puguin tenir una altra opció de mercat.

COM FER-HO

Aquell que es vulgui acollir a les promocions, haurà d’accedir a la web de l’AMPA, descarregar-se l’oferta, imprimir-la i presentar-la a l’establiment.

Menú